25 comments on “Sfecla rosie – Beneficii, Tratamente naturiste si Contraindicatii

 1. Numai si pt regenerarea ficatului, sfecla rosie meritatoate aprecierile. Am citit undeva, ca un ficat sanatos este o garantie pentru o viata fericita. La fel, ca este bogata in vitamina U,antiulceroasa, rezistenta la prelucrarea termica, deci benefica tuturor cu hiperaciditate gastrica, sau ulcerosilor.Felicitari pentru post!
  Onu

  Apreciază

 2. Eu nu inteleg un lucru…la beneficii este scris ca ajuta la scaderea nivelului de zahar in sange iar la contraindicatii spune ca este interzis diabeticilor din cauza ca aceasta contine mult zahar.Daca sfecla contine mult zahar cum va ajuta la scaderea nivelului de zahar? Multumesc anticipat pt raspuns.

  Apreciază

 3. Buna ziua ! Va rog explicati mai pe inteles colorarea urinei . Din cauza ,carei cauze ,se formeaza incapacitatea partiala a organismului de a asimila acesti nutrienti , care este cauza ma intereseaza pt ca eu am consumat acest suc imediat ce l-am facut si trei zile am avut urina rosie ….totusi ce se intampla….. cu multe multumiri !

  Apreciază

 4. si eu consum sfecla rosie . eu fac salata ,pun si morcav si telina si un mar e minunata ,iar sfecla o fierb . nu am incercat sucul de sfecla o sa incerc

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s