8 comments on “Humus

  1. Eu nu cumpar tahini, fac acasa, e foarte simplu. La 100 grame seminte de susan-1 lingura ulei de masline extravirgin…merge si altfel de ulei, plus un pic de sare. Prajes usor semintele de susan fara a le rade pentru ca devin amare , apoi le pun in blender cu o lingura de ulei si un pic de sare si le mixez acolo pana se fac o pasta, asta-i tot. Este foarte pregnant gustul si mirosul, de aceea daca pui trebuie s-o faci cu masura…stii tu…pui si gusti…si tot asa pana obtii gustul prefarat de tine. dar daca ti-a iesit bine cu paprika…fa tot asa cred ca e bun tare!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s