8 comentarii la “Prajitura cu gem si glazura de bezea

  1. Trebuie verificata proportia dintre faina, lapte si ulei, daca adaugi cantitatile enumerate inclusiv galbenusurile nu obtii aluatul omogen de cosistenta unei smantani ci ceva mult mai compact fapt ce duce la adaugarea ori de lapte ori de ulei, ce ne sfatuiti …………

    Apreciază

  2. Am facut acum din nou aceasta prajitura si am modificat putin reteta … cantitati exacte, mod de preparare mai simplu. Daca se respecta cantitatile nu are cum sa nu iasa. Imi pare rau pentru confuzie si nu inteleg de ce prima varianta nu ti-a iesit … era corecta …

    Apreciază

  3. Prepararea prajiturii include si uleiul care nu apare la ingrediente.
    Apoi inteleg ca se amesteca ingredientele uscate-faina,praf de copt,zahar,zahar vanilat,peste ele se adauga lapte,ulei(?) si galbenusurile omogenizate(cu zaharul???).Pai zaharul a fost deja amestecat cu celelate ingrediente uscate. Reteta este gresita,imi pare rau.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s