SALATA PICANTA CU NAUT SI ROSII CHERRY
Ingrediente / 4 portii:
- 300 grame naut din conserva sau fiert
- 3 cesti rosii cherry taiate dupa preferinta
- 1 legatura frunze de patrunjel tocate
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 ceapa rosie medie marunt tocata
- coaja rasa si zeama stoarsa de la 1 lamaie
- fulgi de ardei iute, piper si sare dupa gust.
Preparare:
- Se pune nautul fiert si ceapa intr-un castron mare pentru salata.
- Separat, se prepara un dressing din ulei, zeama de lamaie, coaja de lamaie, fulgi de ardei iute, piper si sare, care se adauga peste ingredientele din castron, amestecand pana la incorporarea totala a acestuia.
- Se acopera castronul si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.
- Inainte de servire, se adauga rosiile cherry taiate si se amesteca usor, apoi se portioneaza in castroane individuale.
- Se poate decora cu fasii de coaja de lamaie fin taiate.
Anunțuri