CANNELLONI CU BRANZA, CASCAVAL SI SOS BECHAMEL
Ingrediente:
- 1 cutie Cannelloni Panzani fara fierbere prealabila – 250 grame
- 600 grame branza de vaci sarata
- 2 oua
- 100 (200) grame cascaval
- 1 lingura patrunjel, marara sau oregano tocat
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
- se pune branza de vaci intr-un bol
- se bat ouale si se adauga peste branza
- se rade cascavalul grosier si jumatate din cantitate se pune peste branza de vaci
- se amesteca bine toate aceste ingrediente si daca se doreste se adaiuga patrunjel tocat sau oregano
- se umplu tuburile cannelloni cu aceasta compozitie
- se unge o tava de coacere cuulei de masline extravirgin, se aseaza pastele canelloni, lasand putin spatiu intre ele pentru a nu se lipi la coacere
- deasupra se stropeste cu ulei de masline, se toarna un strat foarte subtire de sos bechamel si se presara restul de cascaval ras
- se baga tava acoperita cu folie de aluminiu in cuptorul preincalzit, conform instructiunilor de coacere scrise pe cutia de Cannelloni Panzani la – 180-150 grade C (depinde de cuptor) pentru 20-30 de minute
- se scoate din cuptor, se presara deasupra restul de patrunjel sau oregano si se servesc calde.De asemenea, se pot servi si reci.
Ingrediente sos Bechamel:
- 25 grame unt
- 25 grame faina
- 250 ml lapte
- sare
Mod de preparare sos Bechamel:
- se topește untul intr-o cratita
- se adauga faina, amestecand constant pana cand absoarbe untul, aproximativ 1-2 minute (atentie ! faina nu trebuie sa isi schimbe culoarea!)
- se toarna laptele treptat peste faina amestecand continuu pentru a nu face cocoloase, pana cand se incorporeaza intr-un sos alb, lucios.
- se sareaza foarte discret.
Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.
LikeLike
arata grozav…
ce pofta de mancare mi-ai facut…
LikeLike